Teambuilding, aktiviteter og oplevelserfor virksomheder, institutioner og private

Party i skoven

  

Lad os arrangere jeres næste fest. Vi sørger for alt. I skal bare skal nyde dagen og festen om aftenen.

Dagen indeholder aktiviteter som beskrevet herunder, aktiviteterne varer ca. 3 timer. Herefter er der tid til fest. Festen foregår i et opvarmet telt, som er dækket festligt op. Udenfor vil der være kulørte lamper og fakler mm. Dette giver en autentisk stemning midt i skoven. Middagen kan være lækker pattegris med sprøde svær, hertil forskelligt tilbehør. Der kan også vælges buffet eller pizza og salat på vores udendørs pizzaovne.

Til at slukke tørsten med er der en velkomst drink, samt øl, vin og vand ad libitum.

Når aktiviteterne er vel overstået er der busser parat der fragter jer til Skørping hallen, hvor der er mulighed for bad og omklædning. Efter endt omklædning er det retur til Rold skov adventure, hvor vi står klar med velkomstdrink.

Når alle er klar, bliver der budt velkommen og middagen er serveret. Under middagen vil der være passende musik fra vores dj. Når I er færdige med at spise, åbnes dansegulvet og dj’en spiller dansevenligt musik.

Beskrivelse af Aktiviteter:

Vi har i arrangementet taget højde for, at alle er sammen om størstedelen af aktiviteterne. I deles op i et passende antal hold, hvor der på de enkelte hold er lagt op til samarbejde og sjove oplevelser. For at kunne løse opgaverne, skal der også samarbejdes på tværs af holdene, sådan at kommunikation og strategi, fungerer på kryds og tværs.

Alle opgaver foregår omkring samme område, sådan at alle deltagere ofte vil møde hinanden.

Den samlede opgave er bygget op over et antal delopgaver, hvor der er brug for forskellige kompetencer. Her tager vi hensyn til forskelle i både fysisk og psykisk formåen og udfordringsniveau. I bestræbelserne på at løse den samlede opgave, er der lige muligheder for alle.

rsa-storfest-2013-01For at varme op og “tune” samarbejdet på de enkelte hold, begynder I med en øvelse, hvor en golfbold skal transporteres i et rørsystem. Her er der brug for kommunikation, samarbejde og balance, og der bliver grinet en del.

Nu er i klar til at tage fat på den egentlige opgave

Her er aktiviteterne bygget op omkring en konstruktionsopgave. Selve konstruktionen er en platform bygget af tovværk og rafter, opdelt i 2 sektioner. Hvert hold skal lave en sektion, hvor det enkelte holds sektion er en del af den samlede konstruktion. Den samlede konstruktion skal kunne bære hele holdet, og kunne leve op til kravene.

For at få lov til at bygge konstruktionen, skal der løses nogle delopgaver. Delopgaverne indeholder bla. Segway, High robe bane, logger aktiviteter, hestevogn, mountainbike, hjerne opgaver m.m.

Stor fest med aktiviteter og helstegt pattegris i opvarmet telt

  • Aktiviteter i ca. 3 timer 
  • Badefaciliteter (inkl. bus til og fra) 
  • Velkomst drink. 
  •  Eftermiddagskaffe og kage. 
  •  Helstegt pattegris med forskellige kartofler, salater og flutes. 
  •  Øl, vin og sodavand ad libitum i 5 timer. 
  •  Dansegulv + DJ
  •  Kaffe med chokolade. 

Pr. person ved 75 personer eks. moms

kr.895
Kontakt
Featured Articles
Hej Rold skov adventureDet var en stor oplevelse for os alle sammen at deltage i søndags. For nogle af os, var det de fysiske udfordringer der skulle overvindes og for andre var det, det mentale. Men da vi alle var samlet til et morgenmøde i tirsdags gik snakken livligt. Vi ...
Bahne ShoppenBahne Shoppen / Aalborg
Lørdag den 19. september blev IBF taget til fange i Horsens statsfængsel. Vi skulle igennem og bestå nogle forskellige poster for at få en udgangs tilladelse til festen om aftenen. Et fantastisk arrangement hvor alle var lige (ens fangedragter). Aktiviteter på forskellige niveauer alt fra kommunikations øvelser til rapelling. En dag, alle kan deltage ...
Anette Sloth CarlsenIBF Betonvarer
Vi havde en rigtig god dag, og de studerende var super positive, så vi regner også med at lægge vejen forbi med vores næste hold.
Christina Lykke JacobsenAalborg Universitet
Kære Rold skov adventureMange tak for et yderst veltilrettelagt arrangement i lørdags. Alt fungerede optimalt og super lækre cykler!
Mette Due Hedegaard foods
Hej Rold skov adventureMANGE tak for to suveræn gode dage for vores organisation! Det har bare været super! Gode oplevelser, positive narrativer at arbejde videre med og højt humør, sikkert ført igennem af jeres instruktører. Jeg vil bestemt give anbefalinger med på vejen, når jeg fortæller om jer.
Rikke MorsingAalborg Kommune
Vi vil gerne takke jer for en helt fantastisk dag hos jer. Fine aktiviteter, super info, tryghed, lækker forplejning og skønt vejr – det havde I virkelig gjort godt!!!Vi var alle meget positivt overraskede, alle ydede en aktiv indsats, og alle var godt trætte i bussen hjem. Tusind tak.
Bodil LautrupVejle Sygehus
Kære Rold skov adventureFørst vil jeg sige Tak for en rigtig dejlig eftermiddag hos Jer. Alle var meget tilfredse med aktiviteterne, Daniels måde at være sammen med os og ikke mindst det dejlige sted i har. Alle er klar til at komme til et nyt arrangement ude hos jer.
Majbritt Bøgh Johnsen
Aalborg sygehus
På vegne af AaB Ishockey vil jeg gerne takke Jer for en fantastisk teambuildings dag. Spillerne var begejstret for en spændende og udfordrende dag. De første positive reaktioner fra spillerne kom allerede ved frokostpausen. Jeg tror på, at dagen hos Jer har givet holdet et godt afsæt til det videre ...
Frederik Åkesson, Direktør/General Manager, AaB A/SAaB Ishockey
Personaleforeningen NORD vil gerne takke for en dejlig weekend hos Rold skov adventure. Dejligt vejr, godt selskab og forrygende humør var kendetegnende for dagen. Vi lagde hårdt ud med eventfirmaets udfordringer og alle fik vist afprøvet deres kræfter - undertegnede fik da i hvert fald overskredet nogle grænser på Parcourbanen. ...
Anette Sloth CarlsenIBF Betonvarer
Vi har tradition for en årlig oplevelsesdag for personalet.I hhv. 2011 og 2012 brugte vi dagen sammen med Rold Skov Adventure. Der er udfordringer af enhver slags, der bliver svedt, grinet, hippet og hujet og alle kan være med! Programmet er så fleksibelt, så alt vil kunne lade sig gøre. ...
Ann SchneiderFOA Aalborg
Featured Articles