Teambuilding, aktiviteter og oplevelserfor virksomheder, institutioner og private

Aktiv Polterabend i Rold Skov

Lad Rold Skov Adventure arrangere jeres polterabend. Se de 3 bud på en sjov og spændende polterabend i nederst på siden.

rsa-polterarbend-web

I fællesskab aftaler vi hvilke aktiviteter I ønsker at udfordre bruden eller brudgommen i. Rold Skov Adventure foreslår at dagen opbygges sådan, at alle deltager i aktiviteterne, så I får nogle fællesoplevelser med herfra til brylluppet. I inddeles i hold og dyster i forskellige discipliner.

Det er tilladt at medbring drikkevarer, men instruktørerne forbeholder sig ret til at afvise deltagere pga. alkoholpromillen. Til alle aktiviteterne bruges kun sikkerhedsgodkendt udstyr.

Fed polterabend hos Rold Skov Adventure! Sød og professionnel instruktør og gode udfordringer i highrobe banen! Og en sjov tur på Segway Tak for nogle gode, sjove timer! En klar anbefaling herfra! – Ditte Marie Wang (Anbefaling fra Facebook)

Polterabend ca. 3 timer

 •  Adrenalin suset:  3 klatrepæle, med frit svæv fra pæl til pæl(30 meter) 
 •  Udfordringen: High robe bane med den vildeste svævebane
 •  Konkurrencen: Konkurrencer i bueskydning

Prisen for hele selskabet inkl. moms

kr.3400
Kontakt

Polterabend ca. 2 1/2 time

 •  High robe: Her vil bruden/brudgommen og resten af gruppen blive udfordret på vores High robe bane. Hvor i kommer til at bevæge jer i 10 meters højde. Afslutningsvis skal i via en zip wire koble jer på en svævebane som bringer jer i mål.
 •  Segway: Vi har en sjov og udfordrende bane i skoven hvor alle lære at køre på de fantastiske maskiner. Der kan dystes på præcision og stil.
 •  Varighed ca. 2 1/2 time. 

Prisen for hele selskabet inkl. moms

kr. 3400
Kontakt

Polterabend ca. 6 timer

 •  Mountainbike i Rold skov. Der køres på de fantastiske singletrack ruter. Vi har nye 29 tommer Trek cykler, samt hjelme og drikkedunke til alle. 
 •  Klatrepæle og High robe bane
 • Til frokost laver i jeres egen pizza i vores italienske udendørs pizzaovne. I bestemmer selv hvad der skal være på pizzaen, derefter skal den blot have 3 min. i ovnen, så er der en rygende varm pizza med sprød bund klar. 
 •  Konkurrencer i Segway og bueskydning
 •  Varighed ca. 6 timer. 

Prisen for hele selskabet inkl. moms

kr. 7800
Kontakt

Husk, der er mulighed for at for at vælge andre aktiviteter – kontakt os, så finder vi den løsning som passer bedst til jer.

Programmet er sjovt og alle kan være med. Klatrepælene og Parcour ekstreme banen er grænseoverskridende idet klatrepælene er 30 meter høje og på High rope bane bevæger I jer i ca. 8 meters højde

Priser for private arrangementer er inkl. moms.

Featured Articles
Det var en super fed dag og jeg har fået meget ros for valget af dagen nede hos jer, så det kan simpelthen ikke være bedre - snakken går selvfølgelig herude og mon ikke det på sigt kommer til at kunne mærkes for jer med en virksomhed hvor vi i ...
Michael KristensenSiemens Wind Power A/S
På vegne af AaB Ishockey vil jeg gerne takke Jer for en fantastisk teambuildings dag. Spillerne var begejstret for en spændende og udfordrende dag. De første positive reaktioner fra spillerne kom allerede ved frokostpausen. Jeg tror på, at dagen hos Jer har givet holdet et godt afsæt til det videre ...
Frederik Åkesson, Direktør/General Manager, AaB A/SAaB Ishockey
Kære Rold skov adventure Mange tak for et super arrangement. Det er det arrangement der har fået flest roser nogensinde.
TroelsUltimate Web
Vi vil gerne takke jer for en helt fantastisk dag hos jer. Fine aktiviteter, super info, tryghed, lækker forplejning og skønt vejr – det havde I virkelig gjort godt!!! Vi var alle meget positivt overraskede, alle ydede en aktiv indsats, og alle var godt trætte i bussen hjem. Tusind tak.
Bodil LautrupVejle Sygehus
Vores opfattelse af Rold Skov Adventure er, at de er yderst professionelle, vi havde hele tiden følelsen af, at der var styr på alt, hvad de foretog sig. Desuden havde de en fantastisk evne til at forene teori og praksis, så det gav en rød tråd igennem hele arrangementet. Bestemt ...
Johnnie Aabo Sørensen, SalgschefVendsyssel Håndbold
Hej Rold skov adventure MANGE tak for to suveræn gode dage for vores organisation! Det har bare været super! Gode oplevelser, positive narrativer at arbejde videre med og højt humør, sikkert ført igennem af jeres instruktører. Jeg vil bestemt give anbefalinger med på vejen, når jeg fortæller om jer.
Rikke MorsingAalborg Kommune
Lørdag den 19. september blev IBF taget til fange i Horsens statsfængsel. Vi skulle igennem og bestå nogle forskellige poster for at få en udgangs tilladelse til festen om aftenen. Et fantastisk arrangement hvor alle var lige (ens fangedragter). Aktiviteter på forskellige niveauer alt fra kommunikations øvelser til rappelling. En dag, alle kan deltage ...
Anette Sloth CarlsenIBF Betonvarer
Kære Rold skov adventureFørst vil jeg sige Tak for en rigtig dejlig eftermiddag hos Jer. Alle var meget tilfredse med aktiviteterne, Daniels måde at være sammen med os og ikke mindst det dejlige sted i har. Alle er klar til at komme til et nyt arrangement ude hos jer.
Majbritt Bøgh Johnsen
Aalborg sygehus
Vi har tradition for en årlig oplevelsesdag for personalet.I hhv. 2011 og 2012 brugte vi dagen sammen med Rold Skov Adventure. Der er udfordringer af enhver slags, der bliver svedt, grinet, hippet og hujet og alle kan være med! Programmet er så fleksibelt, så alt vil kunne lade sig gøre. ...
Ann SchneiderFOA Aalborg
Vi havde en rigtig god dag, og de studerende var super positive, så vi regner også med at lægge vejen forbi med vores næste hold.
Christina Lykke JacobsenAalborg Universitet
Featured Articles