Icebreaker

Øvelsen går i alt sin enkelthed ud på at fragte en golfbold fra A til B. Afstanden mellem bolden og målet er ikke mere end 15 meter, alligevel er det en stor udfordring for gruppen.

Bolden skal fragtes i 60 cm lange rør, som ikke må flyttes. Bolden kommer frem ved hjælp af flere rør, der hele tiden sættes sammen, mens gruppen arbejder sig frem. Grupperne dyster mod hinanden og kan hele tiden se, hvor langt fremme de andre grupper er. Tabes bolden på jorden, skal gruppen starte forfra. Aktiviteten er sjov og alle bliver udfordret.

Bow Combat

Bow Combat kombinerer elementerne fra paintball og bueskydning til et actionpræget og energifuldt spil.

I Bow Combat skyder man med bue og pile, hvor spidsen er lavet af skum, man undgår dermed de blå mærker og smerte, som ofte følger med i et spil paintball. Man spiller to hold mod hinanden, og det går ud på, at lægge en taktik for angrebet så man kan få ram på sine modstandere. Bow Combat er i stil med høvdingebold, hvor man kan genoplive sine medspillere ved at ramme den spilplade, som er placeret på banen.

Der spilles i hold af 4-6 spillere på hvert hold

  • For at vinde i Bow Combat kræver det at, man på holdet udøver teamwork, kommunikation og strategiske evner.
  • Man kan spille Bow Combat hele året rundt og det er lige sjovt om det er vinter eller sommer. Så snart man er igang med kampen får man varmen, nogen spiller uden t-shirt om sommeren og andre spiller med jakke om vinteren.

High rope bane i trækronerne

Velkommen imellem trækronerne! På high rope banen bevæger I jer 13 meter op i højden mellem trætoppene og får brug for både god balance, samarbejdsevner og mod.

Iført klaresele og sikret med wirer kommer I til at bevæge jer over jorden, hvor I kommer op i højderne op ad en rebstige, I skal gå på line i 5 meters højde, over en høj boom, over en gyngende gangbro mellem to trækroner og over flere udfordrende gangbroer i ti meters højde, forcere klatrenet, svævende ringe, tykke reb i højderne mm.

  • Der er 3 svævebaner og afslutningsvis skal I via en zipwire koble jer på den længste svævebane som bringer jer i mål.
  • På banen er der i alt 28 udfordringer som skal forceres. Banen er inddelt i 3 niveauer. Dette gør at alle kan være med.