Klatrepæle

Rold skov adventure kan tilbyde jer den flotteste udsigt ud over Rold skov.

I skal prøve kræfter med vores tre klatrepæle, hvor den højeste er 30 meter høj. Udfordringen kræver viljestyrke og mod, men når I hver især når toppen og kigger ud over St. Øksø og skoven, er det alle anstrengelserne værd. Man starter på den mindste pæl og klatrer i top, hvor man derefter i sikkerhedslinen svinger til den næste pæl og klatrer i top. Herefter svinger du til den højeste pæl og mangler nu kun seks meters klatring, inden toppen er nået.

Pælene har en rød og en grøn rute. Vælger I den røde, er det svært, vælger I den grønne, er det nemmere – og vælger I begge farver, er det endnu nemmere.

Vores klatrepæle er lavet, så alle kan klatre på dem uanset fysisk formåen og kondital. Der er ”kun” det mentale, der spiller ind, jo højere op I kommer. Ved denne aktivitet får I for alvor prøvet jeres grænser af, og forhåbentligt kommer I til at flytte jer mentalt.

Priser udenfor arrangementer

Alle priser er eksklusiv moms ved udlejning til institutioner, spejdere, foreninger m.v. Kontakt os for pris vedr. udlejning til kommercielt brug.

1 time, inkl. instruktør + udstyr
1500 kr. eks. moms

1 time, med egen instruktør + udstyr
1000 kr. eks. moms
Med egen godkendte instruktør og eget udstyr.