Stor fest i telt med aktiviteter

Lad os arrangere jeres næste fest

– Vi sørger for alt, så I blot skal nyde dagen..

 

Inviter familie og venner til fest i skoven, så sørger vi for alt det praktiske, mad og underholdning. Vi skræddersyr et program, som passer til selskabet og sørger for festmenu, drikke og underholdning i form af aktivteter.

Vi anbefaler, at I inviterer gæsterne til eftermiddag, hvorefter vi lægger op til, at alle, unge som gamle, kan hygge sig og udfordre hinanden i vores sjove aktivteter i ca. 3 timer, inden selskabet får serveret velkomstdrinks i teltet og går til bords.

Selve middag og fest foregår i vores store opvarmede telt. Teltet rummer fadøls-bar, køleskab til kolde drikkevarer, lounge-område og en indbydende opdækning. Vi gør vores bedste for at skabe hygge og en autentisk stemning i skoven, så udendørs er der mulighed for bålfad, fakler og kulørte lamper. Ønsker I selv at pynte op til fest i teltet kan det arrangeres.

Der er forskellige muligheder mht. menuen. Vi samarbejder med en række dygtige spise- og cateringsteder, der bl.a. tilbyder helstegt pattegris med salatbuffet og forskellige kartoffelretter, grill-buffet med forskellige slags kød, kartofler og salater eller lav-selv-pizza i vores udendørs, brændefyrede pizzaovne med salater serveret hertil.

Til menuen serveres der fadøl, vin og vand ad libitum. Mulighed for at tilkøbe drinkskander.

  

“I går holdt vi vores bryllup og navngivning af vores søn hos Rold Skov Adventure. Dagen kunne ikke været gået bedre! Flinke og kompetente instruktører, god rådgivning i passende aktiviteter så der var noget til alle, alt var sørget for og ikke mindst fantastiske omgivelser. Stedet er super til en anderledes privat fest. Men ville helt sikkert også være godt til firmaarrangementer med teambuilding og sammenrystning. Grænserne prøves på den fede måde og man kommer tæt på hinanden. 1000 tak for en helt fantastisk dag! Alle vores gæster har udtrykt stor begejstring!

– De varmeste anbefalinger fra Kristian, Matias og Anne”

(Anbefaling fra Facebook)

 

 

 

Aktiviteter

Aktivteterne sammensættes så de matcher selskabets behov og samtlige opgaver er designet sådan, at alle aldersgrupper kan deltage og får lov til at vise sine stærke sider. 

Selskabet deles op i et passende antal hold, hvor der på de enkelte hold er lagt op til samarbejde og sjove oplevelser, som gerne skal ende med en sejr over de andre hold. Afslutningsvis kårer vi et vinderhold.

Skulle der være nogen, der hellere vil sidde over en aktivitet, er det selvfølgelig også helt i orden. 

 

 

 

Forslag og ideer til aktiviteter

 

Alle aktivteter og opgaver foregår omkring samme område, sådan at alle deltagere ofte vil møde hinanden. Vælg selv hvilke aktivteter I kunne tænke jer –  vi kommer gerne med anbefalinger.

 

 • Segway kørsel på vores skovbane
 • High robe bane I trækronerne
 • Virtuel skattejagt i skoven
 • Bow combat
 • Mountainbike challenge
 • Teamdyst / Holdkamp

Læs mere om de enkelte aktivteter i drop down-menuen Aktiviteter på toppen af siden.

 

 • Facebook
 • LinkedIn

Segways i Rold Skov

Efter en kort instruktion vil I på få minutter lærer at køre på det fantastiske køretøj der styres med kropbevægelser og kan skyde en tophastighed på over 20 km i timen.

Efterfølgende skal I køre på vores øvebane, hvor der kan dystes på tid og præcision.

 • Facebook
 • LinkedIn

High Rope banen i trækronerne

Velkommen imellem trækronerne! På High Rope banen bevæger I jer 13 meter op i højden mellem trætoppene og får brug for både god balance, samarbejdsevner og mod.

Iført klaresele og sikret med virer kommer I til at bevæge jer over jorden, hvor I kommer op i højderne op ad en rebstige, over en høj boom, over gyngende gangbroer mellem  trækronerne og over en gangbro i ti meters højde. I skal også forcerer klatrenet og meget mere. Afslutningsvis skal i via en zipwire koble jer på en svævebane der bringer jer i mål.

Banen er udfordrende, men alle kan være med. 

 • Facebook
 • LinkedIn

Virtuel skattejagt

Alle kan være med på en hyggelig Virtuel Skattejagt

Fra det sekund, din finger trykker “start” på tablet-skærmen, og den virtuelle skattejagt går igang, ryger din puls i vejret! Hjernen kører på højtryk – du skal finde posterne på kortet, løse opgaverne sammen med dit hold og helst vinde over de andre. Go, go, go!

I den virtuelle skattejagt bliver hvert hold udstyret med en tablet. Med den i hånden skal I finde en række touch points på et online kort, hvor der løses opgaver. Vi definerer både ruten og indholdet ud fra jeres ønsker – opgaverne/spørgsmålene kan for eksempel relatere til jeres virksomhed, indholdet af et strategimøde eller noget helt tredje. Uanset hvad så er I på alle måder en del af spillet.

Opgaverne i møder undervejs er spørgsmål, fotosessions, billeder der skal åbnes og bruges og meget mere. I bliver udfordret på jeres logik, taktik, paratviden og ikke mindst kreativitet.

 • Facebook
 • LinkedIn

Mountainbike- og gårute i Rold Skov

Mountainbike- og gårute med poster, som teamet skal finde i skoven. Ruten er lavet så alle kan være med, og I kommer forbi mange naturperler.

Gruppen dyster mod de andre hold om at finde så mange poster som muligt på tid. Posterne kan også hentes til fods. Holdene skal selv finde ud af, hvem der skal hente hvilke poster, hvem der skal cykle, og hvem der eventuelt hellere vil gå. Hvert hold får fire kort og klippere, og skal selv navigere sig frem til posterne. Nogle poster er tæt på og andre er længere væk. Der køres på grusveje og single-track ruter.

Alle kan være med uanset alder og konditionstal.

 • Facebook
 • LinkedIn

Bow Combat

Bowcombat kombinerer elementerne fra paintball og bueskydning til et actionpræget og energifuldt spil.

I Bowcombat skyder man med bue og pile, hvor spidsen er lavet af skum, man undgår dermed de blå mærker og smerte, som ofte følger med i et spil paintball.

Man spiller to hold mod hinanden, og det går ud på, at lægge en taktik for angrebet. Det går selvfølgelig ud på at skyde sine modstandere, men i stil med høvdingebold, kan man genoplives ved at ramme den spilplade, som er placeret ved siden af banen.

Der spilles i hold af 4-6 spillere på hvert hold.
For at vinde i Bowcombat kræver det at, man på holdet udøver teamwork / kommunikation og strategiske evner.

Man kan spille bowcombat hele året rundt og det er lige sjovt om det er vinter eller sommer, så snart man er igang med kampen får man varmen, nogen spiller uden t-shirt om sommeren og andre spiller med jakke om vinteren.

 

 

Kontakt os

Skal Rold Skov Adventure danne rammen om din næste fest, så send os en mail eller giv os et kald og hør mere – så bygger vi sammen en fantastisk dag, som matcher lige netop dine ønsker.

 

Book os til en uforglemmelig oplevelse

Giv os et ring eller skriv så vil vi give et uforpligtende tilbud. Prisen er afhængig af deltagerantallet.

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på et arrangement.

  Telefon +45 28 80 29 32

  Vi tilstræber at svare på mails og opkald samme dag. Har vi meget travlt sker det senest dagen efter.

  (Klik en gang og vent til siden opdaterer)

  Aalborg Challenge

  Efter en kort velkomst og introduktion starter...

  Adventure Challenge Hel dag

  Velkommen til et sjovt og lærerigt arrangement...

  Adventure Challenge HIGH | 4 timer

  Velkommen til et sjovt og lærerigt arrangement...

  Adventure Challenge LOW | 4 timer

  Velkommen til et sjovt og lærerigt arrangement...

  Adventure Combat | 3 timer

  Spændende 3-timers Adventure Combat oplevelse...

  Frokost og middag efter jeres arrangement

  Vi tilbyder forskellige muligheder både til...

  Segway Offroad i Rold Skov

  Vi har en fantastisk bane i Rold skov, hvor vi...

  Segway/ Mountainbike i Aalborg

    Efter velkomst og kort introduktion til...

  Teamwork

  Velkommen til et sjovt og lærerigt arrangement...

  Virksomhedsdag med forplejning og overnatning

  Velkommen til et sjovt og lærerigt arrangement...