Familiefest eller fødselsdag

intro_familie

Hold en aktiv familiefest, jubilæum eller fødselsdag i Rebild Bakker.

Rold Skov Adventure arrangerer familieaktiviteter i de naturskønne omgivelser ved Rebild Bakker.

Inviter familie og venner til nogle anderledes oplevelser i naturen. Inden selskabet traditionen tro begynder på middagen, mødes alle gæsterne, ung som gammel, nogle timer inden til diverse konkurrencer. Det kan eksempelvis være: bueskydning, segways, High robe bane, dans og meget mere.

Eller hvad med en tur i hestevogn, hvor kaffe og kage medbringes. 

Indholdet af dagen sammensættes, så det præcist matcher selskabets behov og opgaverne er designet sådan, at alle aldersgrupper, får lov til at vise deres stærke sider. Har du lyst til at udfordre dine nærmeste, så kontakt Rold Skov Adventure og få nogle uforglemmelige fællesoplevelser med til den efterfølgende fest. Aktiviteterne kan flyttes rundt i hele Jylland.

I går holdt vi vores bryllup og navngivning af vores søn hos Rold Skov Adventure. Dagen kunne ikke været gået bedre! Flinke og kompetente instruktører, god rådgivning i passende aktiviteter så der var noget til alle, alt var sørget for og ikke mindst fantastiske omgivelser. Stedet er super til en anderledes privat fest. Men ville helt sikkert også være godt til firmaarrangementer med teambuilding og sammenrystning. Grænserne prøves på den fede måde og man kommer tæt på hinanden. 1000 tak for en helt fantastisk dag! Alle vores gæster har udtrykt stor begejstring!

– De varmeste anbefalinger fra Kristian, Matias og Anne (Anbefaling fra Facebook)