Rold skov adventure byder i samarbejde med Fængslet i Horsens, velkommen til et unikt og anderledes firmaarrangement.

 

Når I træder ind i fængslet skaber vi en autentisk oplevelse, hvor temaet er en intens fangeflugt. Fængslets historie, kultur og rammer bruges til at skabe en fælles udfordring for jer.

Lørdag den 19. september blev IBF taget til fange i Horsens statsfængsel. Vi skulle igennem og bestå nogle forskellige poster for at få en udgangs tilladelse til festen om aftenen. Et fantastisk arrangement hvor alle var lige (ens fangedragter). Aktiviteter på forskellige niveauer alt fra kommunikations øvelser til rappelling. En dag, alle kan deltage i. Vi var i alderen fra 20-65 år.

Anette Sloth Carlsen

IBF Betonvarer

Eksempler på aktiviteter i Fængslet:

 • Den Store Flugt hvor I sammen skal løse escape room-inspirerede opgaver i de gamle fængselsceller.
 • Bow Combat på fængslets udeareal.
 • Forhindringsbane på segways i den høje fængselsgård.
 • Walkiechallenge i de gamle fængselsceller.
 • Virtuelt skattejagt omkring fængslet.
 • Høvdingebold i den gamle gymnastiksal.
 • Rappelling fra et 25 meter højt tårnvindue.
 • Mountainbike omkring fængslet.
 • Rundvisning – se nedenfor

Ønsker I at få det historiske perspektiv med i programmet anbefaler vi, at I tilvælger en rundvisning ved en af Fængslets dygtige formidlere. Rundvisningen tager ca. 1 time og kan nemt tilføjes programmet, oplys blot, når i kontakter os, at I ønsker rundvisning.

 

Forplejning i Fængslet

Der er flere mulighed for forplejning, når I besøger Fængslet.

Frokost eller aftensmad i Brasseriet ifbm. teambuilding

De forskellige møderpakker (se nedenfor) indeholder forplejning, men har I ikke behov for lokaleleje, er der stadig mulighed for at tilføje spisning under eller efter jeres arrangement. Her foreslår vi Brasseriet Fængslet, som serverer god klassisk mad, blandt andet burger m. fritter eller lækkert smørrebrød. Vi sørger for at booke bord og bestille, så I blot skal nyde arrangementet.

 Mødepakke – lokaler med av-udstyr inkl. forplejning

Skal I bruge lokaler i Fængslet til fx. teammøde, foredrag el. lign. booker vi en mødepakke, hvor der indgår forplejning i form af morgenbrød, kaffe/te, frokost og eftermiddagskaffe og -kage. Der findes forskellige mødepakker – læs mere om disse nedenfor.

Festmiddag og overnatning

Der er selvfølgelig også mulighed for et arrangement med overnatning. Læs mere om dette nedenfor.

 

Slut dagen af med middag, fest og overnatning

Ønsker I den helt store pakke med middag, fest og overnatning er der forkellige muligheder. Vi sammensætter arrangementet efter jeres ønske, men vi foreslår følgende muligheder:

Forslag 1: Middag, fest i Fængslet og overnatning i SleepIn, som er indrettet i den gamle sygeafdeling, hvor den ægte fængselsstemning stadig er intakt. Her indlogeres I på flersengsværelser og hver celle har sit eget unikke udtryk og er indrettet med eget skrivebord, stole og håndvask.

Forslag 2: Middag, fest og overnatning på Comwell Bygholm Park, der ligger blot få km fra Fængslet. Her sørger vi for booking af hele pakken med overnatning, middag og fest.

  Information omkring arrangementer i Fængslet

   

  Værtskab og storytelling – rundvisning og foredrag

  Hos Fængslet gør de rigtig meget ud af deres værtskab. Alle gæster mødes af uniformerede personale og målet er, at alle skal have en god oplevelse med hjem.  

  Ved samtlige arrangementer tilbydes storytelling  i den form, som matcher arrangementet. Det kan være en kort velkomsttale ved ankomst med historiefortælling, foredrag ved tidligere indsat og ansat eller en rundvisning i museets med en af de dygtige formidlere.  

  Mødepakker

  Skal I bruge et lokale til fx teammøde, foredrag eller andet er der følgende muligheder (alle muligheder indeholder lokale med standard AV-udstyr).

  Vælger I en mødepakke vil vi foreslå at I bryder dagen op med aktivteter, hvor I kommer ud og bevæger jer samtidig med at I styrker jeres samarbejde. Se de forskellige aktivteter ovenfor eller spørg os gerne til råds, når I booker.

  • Formiddags- eller eftermiddagsmøde – indeholder lille morgen/eftermiddag-servering, frugt, vand og kaffe/te.
  • Dagsmøde (9-17) –  morgenservering, frokost, frugt, vand, kaffe/te, og eftermiddagsservering inkl. kaffe/te.  
  • Heldagsmøde (9-21) – morgenservering, frokost, eftermiddagsservering og 2 retters menu til aften, frugt, vand og kaffe/te.

  Book din virksomhed til en uforglemmelig oplevelse.

  Giv os et ring eller skriv så vil vi give et uforpligtende tilbud. Prisen er afhængig af deltagerantallet.

  Telefon +45 28 80 29 32

   Vi tilstræber at svare på mails og opkald samme dag. Har vi meget travlt sker det senest dagen efter.

   (Klik en gang og vent til siden opdaterer)