Teambuilding, aktiviteter og oplevelserfor virksomheder, institutioner og private

Introduktion

Rold Skov Adventure blev oprettet i 2005 af Daniel, Thomas og Hansi. Forinden havde vi alle tre arbejdet mange år med ledelse og menneskelig udvikling, og vi har en fælles holdning til kvalitet og service.

Daniel og Thomas udgør ledelsen i Rold Skov Adventure og vores personale består af dygtige og engagerede medarbejdere (klik her for at se teamet). Vi brænder alle for arbejdet med at lave arrangementer, oplevelser og events, der flytter mennesker og skaber fælles oplevelser.

Når vores kunder er tilfredse og forventningerne er opfyldt har vi nået vores mål

Tilsat en god portion humor og livsglæde møder I et personale der brænder for at give jer nogle gode oplevelser, som I kan bruge langt ud i fremtiden. Personlige og fælles oplevelser, der gør jer i stand til at gå styrkede ind i samarbejds- og sociale relationer.

Udbyttet af jeres arrangement er et vigtigt arbejdspunkt for Rold Skov Adventure.

Vi ved at usædvanlige og overraskende begivenheder, fæstner sig stærkere i vores hukommelse end dagligdagens rutine og at visuel støtte til hukommelsen forlænger indtrykket.

Alle arrangementer laver vi individuelt i samarbejde med vores kunder hvor alle kan deltage

Vi har erfaret, at ikke to grupper er ens og at der altid er forskellige forventninger. Vores holdning er, at arrangementet ikke kan gøres om! Derfor vil vi have lov til at være grundige både før, under og efter (Se vores referenceliste).

Vi laver arrangementer og events for store og mindre grupper. Intet er for småt eller for stort. 

Rold Skov og Rebild Bakker

Vi har fast adresse i Jyllands største skov – Rold Skov, med Rebild Bakkers kuperede terræn, Lindenborg å, idylliske skovsøer, friske rene kilder – en smuk ramme om Rold Skov Adventures aktiviteter. 30 min. kørsel fra Aalborg, 45 min. kørsel fra Randers, 60 min. kørsel fra Aarhus og du befinder dig midt i nogle af Himmerlands smukkeste naturområder.

Et naturområde, som også er hjemsted for autentiske røvere fra Rold, en heks, flagermus, kalkminer, heste, hestevogn, 30m klatrepæle, segway, kajak, kano, mountainbike, tømmerflåde, GPS, High Rope bane, etc.

Rold Skov Adventure er mobile

Danmark er ikke større end, at vi også gerne kommer til jer. Rold Skov Adventure har mobilt udstyr og samarbejdspartnere i hele Danmark.

Lyder dette interessant – så undersøg vores website nærmere, lad jer inspirere og kontakt Rold Skov Adventure, så vil vi i fællesskab udarbejde et arrangement som opfylder jeres ønsker og forventninger.

Rold Skov Adventure er sikkerhedsgodkendt af FORCE Technology.

 

En forudsætning for at lave teambuildings-arrangementer og adventure aktiviteter er at der aldrig må ske alvorlige ulykker

 

Vores anlæg og udstyr er godkendt i henhold til Justitsministeriets bekendtgørelse nr. 502 af 17. juni 2005. Force Technology har synet og godkendt anlæggene, og sammen med Politiet fører de faste og uanmeldte tilsyn. Vores udstyr følger EU’s standarder og godkendelser og tjekkes inden hvert enkelt arrangement.

Vores medarbejdere er uddannede i henhold til Justitsministeriets bekendtgørelse nr. 264 af 25. marts 2010, og er omfattet af en lovpligtig arbejdsskadeforsikring. Teamet har alle førstehjælpskursus og er alle uddannede indenfor deres specifikke fagområder. Fx er alle der arbejder med klatring, uddannede instruktører med eksamineret bevis fra klatreforbundet.

Rold Skov Adventure har den lovpligtige kundeforsikring ved personskade der dækker op til 10.000.000 kroner. Kunden er dækket hvis Rold Skov Adventures udstyr, materiel eller instruktioner har fejl eller mangler og dette medfører eller resulterer i en skade.

Det er kundens egen ulykke/fritidsforsikring der dækker hvis kunden ikke følger instruktionerne eller kommer ud for et hændeligt uheld. Et hændeligt uheld kan  for eksempel være et fald på mountainbike eller segway.

På den måde tilbyder vi veluddannede instruktører og størst mulig sikkerhed for vores besøgende.

 

FORCE Technology.

Featured Articles
Vi har tradition for en årlig oplevelsesdag for personalet.I hhv. 2011 og 2012 brugte vi dagen sammen med Rold Skov Adventure. Der er udfordringer af enhver slags, der bliver svedt, grinet, hippet og hujet og alle kan være med! Programmet er så fleksibelt, så alt vil kunne lade sig gøre. ...
Ann SchneiderFOA Aalborg
Vores opfattelse af Rold Skov Adventure er, at de er yderst professionelle, vi havde hele tiden følelsen af, at der var styr på alt, hvad de foretog sig. Desuden havde de en fantastisk evne til at forene teori og praksis, så det gav en rød tråd igennem hele arrangementet. Bestemt ...
Johnnie Aabo Sørensen, SalgschefVendsyssel Håndbold
Lørdag den 19. september blev IBF taget til fange i Horsens statsfængsel. Vi skulle igennem og bestå nogle forskellige poster for at få en udgangs tilladelse til festen om aftenen. Et fantastisk arrangement hvor alle var lige (ens fangedragter). Aktiviteter på forskellige niveauer alt fra kommunikations øvelser til rapelling. En dag, alle kan deltage ...
Anette Sloth CarlsenIBF Betonvarer
Kære Rold skov adventureMange tak for et yderst veltilrettelagt arrangement i lørdags. Alt fungerede optimalt og super lækre cykler!
Mette Due Hedegaard foods
Hej Rold skov adventureMANGE tak for to suveræn gode dage for vores organisation! Det har bare været super! Gode oplevelser, positive narrativer at arbejde videre med og højt humør, sikkert ført igennem af jeres instruktører. Jeg vil bestemt give anbefalinger med på vejen, når jeg fortæller om jer.
Rikke MorsingAalborg Kommune
Hej Rold skov adventureDet var en stor oplevelse for os alle sammen at deltage i søndags. For nogle af os, var det de fysiske udfordringer der skulle overvindes og for andre var det, det mentale. Men da vi alle var samlet til et morgenmøde i tirsdags gik snakken livligt. Vi ...
Bahne ShoppenBahne Shoppen / Aalborg
Det var en super fed dag og jeg har fået meget ros for valget af dagen nede hos jer, så det kan simpelthen ikke være bedre - snakken går selvfølgelig herude og mon ikke det på sigt kommer til at kunne mærkes for jer med en virksomhed hvor vi i ...
Michael KristensenSiemens Wind Power A/S
Vi havde en rigtig god dag, og de studerende var super positive, så vi regner også med at lægge vejen forbi med vores næste hold.
Christina Lykke JacobsenAalborg Universitet
På vegne af AaB Ishockey vil jeg gerne takke Jer for en fantastisk teambuildings dag. Spillerne var begejstret for en spændende og udfordrende dag. De første positive reaktioner fra spillerne kom allerede ved frokostpausen. Jeg tror på, at dagen hos Jer har givet holdet et godt afsæt til det videre ...
Frederik Åkesson, Direktør/General Manager, AaB A/SAaB Ishockey
Kære Rold skov adventureMange tak for et super arrangement. Det er det arrangement der har fået flest roser nogensinde.
TroelsUltimate Web
Featured Articles