Rold Skov Adventure blev oprettet i 2005 og drives af Daniel Edlefsen.

Daniel udgør ledelsen i Rold Skov Adventure og vores personale består af dygtige og engagerede medarbejdere (klik her for at se teamet). Vi brænder alle for arbejdet med at lave arrangementer, oplevelser og events, der flytter mennesker og skaber fælles oplevelser.

Når vores kunder er tilfredse og forventningerne er opfyldt har vi nået vores mål

Tilsat en god portion humor og livsglæde møder I et personale der brænder for at give jer nogle gode oplevelser, som I kan bruge langt ud i fremtiden. Personlige og fælles oplevelser, der gør jer i stand til at gå styrkede ind i samarbejds- og sociale relationer.

Udbyttet af jeres arrangement er et vigtigt arbejdspunkt for Rold Skov Adventure.

Vi ved at usædvanlige og overraskende begivenheder, fæstner sig stærkere i vores hukommelse end dagligdagens rutine og at visuel støtte til hukommelsen forlænger indtrykket.

 

Alle arrangementer laver vi individuelt i samarbejde med vores kunder hvor alle kan deltage

Vi har erfaret, at ikke to grupper er ens og at der altid er forskellige forventninger. Vores holdning er, at arrangementet ikke kan gøres om! Derfor vil vi have lov til at være grundige både før, under og efter (Se vores referenceliste).

Vi laver arrangementer og events for store og mindre grupper. Intet er for småt eller for stort. 

Rold Skov og Rebild BakkerVi har fast adresse i Jyllands største skov – Rold Skov, med Rebild Bakkers kuperede terræn, Lindenborg å, idylliske skovsøer, friske rene kilder – en smuk ramme om Rold Skov Adventures aktiviteter. 30 min. kørsel fra Aalborg, 45 min. kørsel fra Randers, 60 min. kørsel fra Aarhus og du befinder dig midt i nogle af Himmerlands smukkeste naturområder.

Et naturområde, som også er hjemsted for autentiske røvere fra Rold, flagermus, kalkminer, heste, 30 meter høje klatrepæle, segway, kajak, kano, mountainbike, tømmerflåde, GPS, High Rope bane, etc.

Rold Skov Adventure er mobile

Danmark er ikke større end, at vi også gerne kommer til jer. Rold Skov Adventure har mobilt udstyr og samarbejdspartnere i hele Danmark.

Lyder dette interessant – så undersøg vores website nærmere, lad jer inspirere og kontakt Rold Skov Adventure, så vil vi i fællesskab udarbejde et arrangement som opfylder jeres ønsker og forventninger.

Rold Skov Adventure er sikkerhedsgodkendt af FORCE Technology.

 

En forudsætning for at lave teambuildings-arrangementer og adventure aktiviteter er at der aldrig må ske alvorlige ulykker

 

Vores anlæg og udstyr er godkendt i henhold til Justitsministeriets bekendtgørelse nr. 502 af 17. juni 2005. Force Technology har synet og godkendt anlæggene, og sammen med Politiet fører de faste og uanmeldte tilsyn. Vores udstyr følger EU’s standarder og godkendelser og tjekkes inden hvert enkelt arrangement.

Vores medarbejdere er uddannede i henhold til Justitsministeriets bekendtgørelse nr. 264 af 25. marts 2010, og er omfattet af en lovpligtig arbejdsskadeforsikring. Teamet har alle førstehjælpskursus og er alle uddannede indenfor deres specifikke fagområder. Fx er alle der arbejder med klatring, uddannede instruktører med eksamineret bevis fra klatreforbundet.

Rold Skov Adventure har den lovpligtige kundeforsikring ved personskade der dækker op til 10.000.000 kroner. Kunden er dækket hvis Rold Skov Adventures udstyr, materiel eller instruktioner har fejl eller mangler og dette medfører eller resulterer i en skade.

Det er kundens egen ulykke/fritidsforsikring der dækker hvis kunden ikke følger instruktionerne eller kommer ud for et hændeligt uheld. Et hændeligt uheld kan  for eksempel være et fald på mountainbike eller segway.

På den måde tilbyder vi veluddannede instruktører og størst mulig sikkerhed for vores besøgende.

 

FORCE Technology.