Virtuelt skattejagt i Aalborg

Vi bruger nu også byrummet som legeplads…

Fra det sekund, din finger trykker ”start” på tablet-skærmen, og den virtuelle skattejagt går i gang, ryger din puls i vejret! Hjernen kører på højtryk – du skal finde posterne på kortet, løse spørgsmålene sammen med dit hold og helst vinde over de andre… GO, GO, GO!

I den virtuelle skattejagt bliver hvert hold udstyret med en tablet. Med den i hånden skal I finde en række touch points på et online kort, hvor I bliver udfordret på jeres logik, taktik, paratviden og ikke mindst kreativitet.

Vi definerer både ruten og indholdet ud fra jeres ønsker – spørgsmålene kan for eksempel relatere til jeres virksomhed, indholdet af et strategimøde eller noget helt tredje. Uanset hvad, så er I på alle måder en del af spillet. FÅ PULSEN OP!

Brug den virtuelle skattejagt som et break i et langt dagsmøde, eller som et helt event i sig selv. Vi kan arrangere spillet både lige uden for jeres hoveddør, ved konferencecenteret, ude i byen eller i Rold Skov. Det er op til jer. Alle kan være med, og vi har mulighed for at underholde fra otte til 100 deltagere i skattejagten.

Hent folderen i PDF herunder