Vi tilbyder forskellige muligheder både til frokost eller hvis I efter jeres arrangement, vil spise og hygge ved os.
Er vejret godt kan I spise udenfor ved vores borde-bænkesæt i flotte omgivelser – vi har også mulighed for at sætte pavilloner op, hvis man ønsker ly og/eller skygge.
Vi har også et stort telt med plads til 120 personer. Her findes fadølsanlæg, loungemøbler, mulighed for bordfodbold og teltet er med fast underlag. Vi sætter gerne varme på i teltet, hvis der er behov for det.
Se de 6 menuforslag, som varierer fra 80-499 kr. pr. pers. herunder.
Hvis angivet, følger der kolde fadøl, rødvin, hvidvin og sodavand til menuen.
Ved frokost er varigheden ca. 30 min til 1 time
Ved middag efter arrangement er varigheden ca. 2 timer
I begge tilfælde kan længere tid kan selvfølgelig aftales.
LUKSUS-SANDWICH
pr. person ekskl. moms
Kr.80/Pr. pers.
- Lækre sandwich fra Røverstuen. Vælg mellem:
- Kylling/bacon.
- Roastbeef.
- Laks.
- NB: uden drikkevarer.
PIZZA OVER BRÆNDE
pr. person ekskl. moms
KR. 210/Pr. pers.
- Lav-det-selv pizza i vores 3 udendørs pizzaovne.
- Alle laver pizza mens der hygges med kolde øl og vin. Inkl drikkevarer.
GOURMET BURGER
pr. person ekskl. moms
KR. 230/Pr. pers.
- I laver selv jeres burgere med Angus bøffer og økologiske burgerboller.
- Serveres med coleslaw, dressinger, lækre ting til at putte I burgeren.
- Inkl. vin, vand og øl.
HELSTEGT PATTEGRIS
pr. person ekskl. moms
KR. 350/Pr. pers.
- Minimum antal: 40 personer.
- Vores kok serverer med garanti den lækreste pattegris.
- Hertil forskellige kartofler, salater, flutes og dressinger.
- Inklusiv vin, vand og øl.
GRILL-BUFFET
pr. person ekskl. moms
KR. 370/Pr. pers.
- Lækker buffet med flere slags kød og pølser fra Krastrupsøgaard.
- Forskellige kartofler, salater, brød og dressing.
- Inkl. vin, vand og øl.
MYGGEN´S GOURMET
ved 30 personer ekskl. moms
KR. RING/for pris
- Gourmet grillmiddag lavet og serveret af Martin Mygdam fra grill-landsholdet.
- Starters
- Varme støbejernspander med chilimarinerede tigerrejer med brød, urtemayo og peberdip.
- Forret
- Varmrøget laks med fennikel, dild og kørvel.
- Letrøget krondyrfilet med friterede kapers, pære og karse. Hertil 3 slags brød, urtemayo og sur/sød peberfrugtdip til.
- Hovedret
- Langtidsgrillede pivmøre og smagsfulde BBQ revelsben.
- Hel benskinke der har fået 16 timer på grillen med røg. Hertil VM BBQ sauce.
- Marmoreret Cote de boeuf.
- 2 farverige salater, tzatziki og urtedressing.
- Grillede petitkartofler med urter og kerner.
- Rødvinssauce.
- Dessert
- Jordbær romanoff grill style – jordbær flamberet i grand mariner og appelsinsauce.
- Serveret med små brownies og økologisk vaniljeis.
- Inkl. udvalgte rød og hvidvine fra D´Wine, kildevand og fadøl.